14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / În sfârșit, „U” Craiova a transferat și un atacant. Vine din Bosnia și va purta numărul 19!

Fotbal / În sfârșit, „U” Craiova a transferat și un atacant. Vine din Bosnia și va purta numărul 19!

După mai multe transferuri efectuate în alte compartimente, Universitatea Craiova a reușit să îmbunătățească și atacul, asta la doar două zile „distanță” de încheierea perioadei de mercato. Oficialii clubului din Bănie au anunțat astăzi că s-a semnat un contract valabil pe trei ani de zile cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu cel mai în formă atacant al campionatului din Bosnia & Herțegovina, Elvir Koljic. Acesta a izbutit să marcheze opt goluri și să ofere o pasă decisivă în primele șapte etape de campionat.
Elvir Koljic este născut pe 8 iulie 1995, în localitatea Valladolid, are 1,91 metri și este cotat la 350.000 de EURO, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. Noul vârf al lui Devis Mangia va purta numărul 19 la Știința.
Elvir Koljic a evoluat ultima oară la FK Krupa (52 de meciuri, 32 de goluri și 4 pase de gol) și a bifat în startul anului 2018 și două selecții, cu Mexic și SUA, în cadrul echipei naționale pregătite de Robert Prosinecki.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS