21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele de la CSV, victorioase în Bulgaria

Voleibalistele de la CSV, victorioase în Bulgaria

Două echipe feminine de volei de la clubul CSV Craiova, pregătite de antrenoarea Raluca Constantinescu Andrei, au participat recent la un turneu amical la Primorsko (Bulgaria), la categoriile de vârstă
U 17 (născute în 2002-2003) și U13 (născute în 2006-2007).
La U17, CSV Craiova a câștigat competiția, la care au mai participat alte cinci echipe, din Israel (două), Finlanda, Georgia, Slovacia. S-a jucat după sistemul „două seturi din trei“, iar oltencele au câștigat patru partide cu 2-0 și au suferit o singură înfrângere, cu 2-1, în fața formației Slavia. Podiumul a fost completat de VC Eshkol 1 (Israel) și VC Slavia (Slovacia).
Cea mai bună trăgătoare a competiției, la această categorie de vârstă, a fost Bianca Chifu, de la CSV Craiova. Lotul formației craiovene a cuprins jucătoarele: Bianca Chifu, Bianca Balica, Miruna Mordunescu, Raluca Ion, Ștefania Mustățea, Beatrice Iliescu, Luiza Dovleac, Andrada Dumitrescu, Andeea Neagu, Ana Terineanu, Maria Tica, Ana Dumitru, Andra Popa și Alina Tutunaru.

Trei meciuri cu o echipă bulgară la U13

La categoria U13, echipa CSV Craiova a jucat în compania unei singure formații, Ropotamo Primorsko, din Bulgaria. Româncele au câștigat două jocuri, cu 2-0, și pe al treilea l-au pierdut, cu scorul de 2-1. Două dintre voleibalistele craiovene au primit distincții în urma evoluției bune. Beatrice Iliescu a fost considerată cea mai bună trăgătoare, iar Andrada Dumitrescu – jucătoare completă. Lotul craiovean a fost compus din: Ana Dumitru, Izabela Riza, Andreea Bărbulescu, Maya Căprărescu, Alesia Balica, Eva Vizitiu, Cristina Nicolae, Maria Ion, Beatrice Iliescu, Andra Popa, Oana Nețoiu, Andreea Neagu, Andrada Dumitrescu, Carla Danciu, Alexia Băcănoiu.
„A fost un turneu frumos, cu echipe bunicele. La cele mari, am pierdut cu Slavia, pentru că noi am făcut și cantonament acolo. Seara am făcut pregătire fizică și a doua zi ne-a bătut Slavia, o echipă bună. La U13, trebuia să fim patru formații la start, dar s-au retras două și am rămas numai noi și Ropotamo“, a explicat Radu Chifu, președintele clubului CSV Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS