15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu rateurile!

Gata cu rateurile!

Universitatea Craiova nu traversează o perioadă fastă, acest lucru se reflectă în clasament, și toată suflarea alb-albastră se așteaptă la o reabilitare rapidă. Aceasta poate începe chiar astăzi, când „leii“ întâlnesc ultima clasată, FC Voluntari, într-o partidă ce va începe de la ora 21.00, pe stadionul „Anghel Iordănescu“. Victoria este obligatorie, iar antrenorul Devis Mangia susține că fiecare component al echipei va face tot ce-i posibil ca punctele să ajungă în contul grupării din Bănie.
„Va fi un meci foarte dificil, ținând cont de momentul nostru. Încercăm să câștigăm, la fel cum facem la fiecare partidă, și să începem ascensiunea. Știu că Voluntariul nu a câștigat niciun meci, este adevărat că nu au început nici ei bine acest sezon, însă noi trebuie să ne gândim la jocul nostru și să îl facem cât mai bine, ca să câștigăm această partidă. Mergem acolo cu gândul la victorie!“, a declarat Devis Mangia, care a admis că este cel mai greu moment de când a venit la Craiova: „Cu siguranță, este cel mai greu moment de când am venit, pentru că nici rezultatele nu sunt cele mai bune, sunt destui jucători indisponibili și poate că nici atmosfera nu este cea mai potrivită, dar noi trebuie să gândim pozitiv, să avem o atitudine pozitivă și să încercăm să depășim acest moment. Sunt o persoană care gândește pozitiv și încerc să transmit asta și fotbaliștilor mei, și persoanelor care mă înconjoară. Nu iau în calcul o înfrângere la Voluntari, cu toții vom face tot ce-i posibil să obținem maximum“.

Are încredere în Mitriță și a explicat cooptarea lui Stăncioiu

În conferința de presă premergătoare deplasării în Ilfov, antrenorul Universității Craiova a vorbit despre ieșirea lui Alex Mitriță la adresa suporterului care l-a provocat la meciul cu Chiajna și despre venirea portarului Edi Stăncioiu, dar și despre trecerea lui Zlatinski la FCSB.
„În astfel de momente de tensiune poate că nu sunt prea multe de vorbit. Un lucru este clar: Alex Mitriță este un fotbalist care iubește această echipă și care dă totul pentru ea, și poate din acest motiv starea lui de nervozitate este mai mare. Fiecare suporter are dreptul să facă ce vrea. Vreau să le mulțumesc celor din Peluza Nord, pentru că la meciul cu Chiajna ne-au susținut în toate cele 95 de minute“, a spus Mangia.
„Toate deciziile luate de club sunt asumate și de către mine. Vreau să-i mulțumesc lui Zlati pentru ce a făcut anul trecut pentru noi și să-i urez mult noroc în viață și în fotbal. Este simplu de explicat venirea lui Edi Stăncioiu. De la început am dorit să am patru portari, trei pe care să mă bazez, plus unul tânăr care să se antreneze cu noi, să crească și să evolueze la echipa a doua. În acest moment, prima opțiune este Pigliacelli, a doua este Laurențiu Popescu și aveam nevoie de al treilea portar, care a devenit Stăncioiu, iar cel tânăr este Cristi Dică“, a mai spus tehnicianul italian.
Întrebat de GdS când vom vedea și un atacant transferat, Devis Mangia s-a abținut: „Nu vreau să vorbesc despre piața de transferuri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS