10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „U” Craiova l-a achiziționat pe Eduard Stăncioiu și l-a făcut pierdut pe Zlatinski

Fotbal / „U” Craiova l-a achiziționat pe Eduard Stăncioiu și l-a făcut pierdut pe Zlatinski

Universitatea Craiova are, începând de astăzi, un nou portar. Deşi italianul Mirko Pigliacelli (25 de ani) a avut evoluţii excelente în acest debut de sezon și în lotul lui Devis Mangia se mai regăsesc doi tineri de mare perspectivă, Laurenţiu Popescu și Cristian Dică, gruparea alb-albastră l-a cooptat și pe goalkeeper-ul Eduard Stăncioiu.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe un an cu goalkeeperul Eduard Stăncioiu. Născut pe data de 3 martie 1981 în capitala României, noul goalkeeper al echipei noastre are o talie de 1,83 metri și este un fotbalist de picior drept. Până în acest moment, Edi Stăncioiu se poate lăuda cu un palmares impresionant: trei titluri în Liga I, trei Cupe ale României și două SuperCupe ale României. A bifat 214 meciuri în prima ligă a României, 8 în UEFA Champions League și 4 în UEFA Europa League. Stăncioiu a debutat în echipa Națională a României pe data de 31 mai 2008, în amicalul câștigat de tricolori în fața Muntenegrului, scor 4-0”, se precizează pe site-ul clubului.

Ajuns la 37 de ani, fostul portar de la Sportul, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş și FCSB se hotărâse să pună capăt carierei în vară, după despărţirea de FCSB, şi a mers în Emiratele Arabe, la echipa a doua a clubului Al Wahda, ca „secund” al lui Adrian Mutu, dar se pare că a revenit asupra deciziei de a se retrage.

Zlatinski, lăsat să plece la FCSB

„U” Craiova a bifat astăzi și o plecare. „După trei ani frumoși, în care a jucat aproape 10.000 de minute în tricoul Științei, pe care a purtat-o, alături de colegii săi, spre primul trofeu din ultimii 25 de ani, Hristo Zlatinski se desparte astăzi amiabil de clubul nostru. Îi mulțumim pentru cele nouă goluri și 13 pase de gol, dar mai ales îi mulțumim pentru că a fost pe tot parcursul acestor sezoane, meci de meci și minut de minut, leu adevărat și oltean pur-sânge. Îi urăm lui Hristo Zlatinski mult succes în activitate și-l asigurăm de prețuirea noastră sinceră”, se arată într-un comunicat al clubului.
Hristo Zlatinski a semnat imediat cu FCSB.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS