29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași a făcut ce nu a putut „U“ Craiova și FCU

Fotbal / CSO Filiași a făcut ce nu a putut „U“ Craiova și FCU

Divizionara C CSO Filiași a încheiat seria partidelor de verificare cu o victorie frumoasă. Trupa lui Silviu Lung (foto) s-a impus sâmbătă, cu 2-0, pe stadionul „1 Mai“ din Slatina, în fața grupării locale, CSM (Liga 4). Echipa de pe malul Oltului învinsese până acum celelalte două reprezentante ale Doljului de la Liga 3, pe „U“ Craiova II cu 3-1 și cu 1-0 și 2-0 pe FCU Craiova. Golurile filieșenilor au fost marcate de Claudiu Ghighilicea în minutele 20 și 60, același jucător trecându-și în cont și două bare.

Antrenorul lui CSO Filiași, Silviu Lung, a început meciul cu următorii: Nedianu – Șchiopu, Robert Vulpe, Aurel Lupu, Crușoveanu – Dănuț Stancu, Unguru – Gheorghișor, Ghighilicea, Stăiculescu – Cătălin Dinu. Pe parcurs au mai fost introduși: Toma – Crețu, Borneci, Albăstoiu.

Acesta a fost al cincilea și totodată ultimul test din această vară pentru CSO Filiași. În primele patru amicale doljenii au înregistrat trei victorii, 2-0 cu Viitorul Cârcea, 9-1 cu CSJ Știința U Craiova și 2-1 cu FCM Alexandria, și o înfrângere 0-3 cu FC Argeș. De asemenea, CSO Filiași a câștigat și în turul doi al Cupei României, calificându-se în turul trei după o victorie cu 3-1 în Gorj, în fața Petrolului Țicleni.

În primul joc din noul sezon al Ligii a 3-a, programat sâmbătă – 25 august, de la ora 18.00, CSO Filiași va evolua în deplasare împotriva formației Unirea Bascov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS