3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași continuă în Cupa României, U Craiova 1948 SA – nu

Fotbal / CSO Filiași continuă în Cupa României, U Craiova 1948 SA – nu

Formațiile doljene CSO Filiași și U Craiova 1948 SA au susținut astăzi partidele din cadrul rundei a doua a Cupei României.

CSO Filiași a evoluat în Gorj, împotriva echipei Petrolul Țicleni și a reușit calificarea în turul trei, după ce s-a impus cu scorul de 3-1. Trupa lui Silviu Lung a deschis scorul prin Rodemis Trifu, în urma unui penalti obținut de Șchiopu, iar gazdele au egalat prin Ionuț Drulă. Filiașiul a făcut o repriză secundă mult mai bună și a mai marcat de două ori, prin Claudiu Ghighilicea și Daniel Unguru, ultimul dintr-un penalti obținut de Crețu.

Silviu Lung a început meciul cu următorii jucători: Nedianu – Șchiopu, Lupu, Borneci, Crușoveanu – Unguru, Stancu, Trifu, Stăiculescu – Ghighilicea, Dinu. Pe parcurs i-a mai introdus pe Crețu, Borhot și Stănciugel.

„A fost un meci frumos, tipic de Cupa României și vreau să-i felicit pe băieți pentru victorie și pentru modul cum au luptat. Prima repriză a fost destul de echilibrată, dar în cea de-a doua valoarea jucătorilor noștri și-a spus cuvântul. Oricum, felicit și echipa gazdă, a avut o replică bună, dar și pe Daniel Popescu, care a oferit o organizare foarte bună, ca la Liga 3“, a declarat președintele clubului CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.

La rândul său, U Craiova 1948 SA, echipă nou promovată în Liga 3, a fost eliminată din Cupa României după ce a pierdut cu 2-0, în deplasare, în fața formației județene CSM Slatina. Golurile noii grupări din Olt au fost marcate de Andrei Bîră.

Pentru U Craiova 1948 SA titulari au fost următorii: Răducu Mogoșanu – Dănănae, Avram, Ciucă, Grecu – Surugiu, Calu, Cârstea, Sabin Lupu – Bălan, Mihai Dina. Au mai intrat: Raicea, Armășelu, Văduva.

Echipa lui Adrian Mititelu, antrenată de Fane Stoica și Vali David, a mai pierdut în fața celor de la CSM Slatina pe 4 august, acel amical de pe stadionul „Municipal“ încheindu-se 1-0, gol Gabriel Precup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS