17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Unguru și Trifu au adus victoria Filiașiului la Alexandria

Fotbal / Unguru și Trifu au adus victoria Filiașiului la Alexandria

Divizionara C CSO Filiași a susținut ieri al patrulea test din această vară. Trupa antrenată de Silviu Lung și Cosmin Fruntelată s-a impus cu 2-1, în Teleorman, în fața echipei FCM Alexandria (locul 3 în C3). Golurile doljenilor au fost marcate de Daniel Unguru (15) și Rodemis Trifu (80 – penalti), în timp ce replica adversarilor a venit în minutul 89 în urma unui penalti.

De menționat că formația gazdă a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 75, Sebastian Toma evidențiidu-se cu parada sa.

Un alt lucru de consemnat a fost că Filiașiul a încheiat meciul fără Daniel Unguru, care a văzut cartonașul roșu în minutul 78.

CSO Filiași: Nedieanu (46, Toma) – Șchiopu, Lupu (88, Călărașu), Tereche (30, Vulpe), Crușoveanu (65, Alămic) – Unguru, D. Stancu (70, Borhot) – Borneci, Stăiculescu (46, Gheorghișor), Ghighilicea (60, Crețu) – Dinu (60, Trifu).

Rezerve neutilizate: Munteanu – Ștefan, Stănciugel.

Până acum, gruparea doljeană a mai înregistrat două victorii, 2-0 cu Viitorul Cârcea și 9-1 cu CSJ Știința U Craiova U19, și o înfrângere, 0-3 cu FC Argeș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS