17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Leii“ lui Bon au făcut legea la Cârcea

Fotbal / „Leii“ lui Bon au făcut legea la Cârcea

Echipa secundă a Universității Craiova a susținut sâmbătă al doilea joc amical de la reluarea pregătirilor. Dacă în primul test „satelitul“ a pierdut în Bulgaria cu 3-2 în fața lui Ludogorets Razgrad, de data aceasta trupa lui Dragoș Bon a administrat un usturător 10-0 divizionarei D Viitorul Cârcea. Golurile „leilor“ au fost marcate de Baicu (2), Vali Constantin (2), Frăsineanu, Zbona (3), Alex Vulpe și Zete.

„A fost un test util, pe care l-am trecut cu brio, reușind să punem în practică ceea ce am lucrat în ultimul timp la antrenamente“, a declarat antrenorul Universității II Craiova, Dragoș Bon, pentru GdS.

Craiova II: Preduț – Constantinescu, Ion, Bogdan – Frăsineanu, Ciutică, Alex Dinu, Vadasis – V. Constantin, Baicu, Trancă. Au mai intrat: Petrișor (născut în 2000, venit de la Rapid) – Cosmin Dobre, Albăstroiu, Al. Vulpe, Marian Danciu (2002, Pandurii Târgu Jiu), Ionuț Popescu, Baiaram, Nițu, Zbona, Zete.

Următorul joc de verificare pentru Universitatea II Craiova are loc vineri, de la ora 11.00, pe stadionul „Extensiv“, în compania Voinței Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS