16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport10 medalii pentru atleții de la CSM Craiova în prima zi a naționalelor de seniori și tineret

10 medalii pentru atleții de la CSM Craiova în prima zi a naționalelor de seniori și tineret

 

Prima reuniune a Campionatului Național de Seniori și Tineret de atletism de la Pitești s-a încheiat ieri seară, iar concluziile pentru reprezentanții CSM Craiova după prima zi a concursului au fost unele din cele mai bune. Aceștia au cucerit în total zece medalii, dintre care două de aur, trei de argint și cinci de bronz.

Titlurile naționale au ajuns la Ștefania Drăgan, care a obținut aurul la săritura cu prăjina – categoria tineret și a dublat performanța cu un bronz în clasamentul seniorilor, și la Daniel Betej, care a urcat pe prima treaptă a podiumului la 3000 de metri obstacole – seniori.

Medaliile de argint au fost adjudecate de Alex Corneschi (10.000 metri – seniori) și Cristina Bălan (400 m – tineret) la individual, precum și de echipa feminină de ștafetă 4×100 metri (seniori), compusă din Ana Maria Roșianu, Mădălina Fica, Cristina Iacoban și Ștefania Sandu.

Pe locurile trei s-au mai clasat, în afară de Ștefania Drăgan, atleții Ionela Puia (10.000 metri – seniori), Marius Ionescu (10.000 metri – seniori), Cristina Toma (triplusalt – seniori) și Ștefania Chircă (1500 metri – tineret).

Naționalele de seniori și tineret continuă în cursul zilei de azi cu a doua reuniune de probe, care va începe de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS