10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: CSO Filiași a revenit pe „Chimia“ și și-a adus jucători de top

Fotbal / Exclusiv: CSO Filiași a revenit pe „Chimia“ și și-a adus jucători de top

Divizionara C CSO Filiași a intrat de ieri în cantonament în Craiova, dar nu își va continua pregătirile pe baza „Aripile“ din Craiova, ci a revenit la arena „Chimia“ din Ișalnița și va evolua acolo până când stadionul „Orășenesc“ va putea găzdui partide oficiale. Începând de ieri a fost completat și lotul cu câțiva jucători importanți, singura problemă a doljenilor rămânând postul de portar, după ce Bobonete a decis să meargă în probe în altă parte. CSO stă într-un singur goalkeeper acum, juniorul Sorin Munteanu, dar zilele următoare problema va fi rezolvată.

Foto: Alexandru Vîrtosu

Sub comanda lui Silviu Lung se află acum următorii jucători: Sorin Munteanu – Cătălin Dinu, Aurel Lupu, Fabian Crușoveanu, Dănuț Tereche, Dănuț Stancu, David Stăiculescu, Toshi, Lucian Borhot, Cătălin Borneci, Ramon Chiriță, Ionuț Badea, Denis Stănciugel, Robert Vulpe (Petrolul Bustuchin), Ion Crețu (Petrolul Bustuchin), Daniel Unguru (Performanța Ighiu, Pandurii), Mihai Șchiopu (CS Mioveni) și Claudiu Ghighilicea (Millenium Giarmata, golgheterul seriei a patra). Cu toții au semnat contracte pe un an.

De menționat că fotbaliștii lui CSO Filiași s-au antrenat în noile compleuri, ieri venind și echipamentul de prezentare. Cel de joc este așteptat să apară zilele următoare.

Pentru galerie foto, click aici.

Președintele Florin Spînu a declarat că este mulțumit de achizițiile făcute și că va mai aduce și alți jucători foarte buni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS