12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Surprize mari în organigrama CCJ de la „U” Craiova!

Fotbal / Exclusiv: Surprize mari în organigrama CCJ de la „U” Craiova!

Conducătorii Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova au cam definitivat organigrama în privința antrenorilor cu care vor aborda noul sezon competițional. Altfel spus, managerul Silviu Bogdan și directorul tehnic Bruno Vienescu au stabilit antrenorii principali ai grupelor și urmează să fie cooptați câte un secund pentru fiecare.
Noul staff cuprinde tehnicieni cu state vechi în fotbalul juvenil și cu rezultate remarcabile în anii trecuți, dar și un novice. Aici îl nominalizăm pe Marius Sava, fostul fotbalist al Craiovei, care nu a mai antrenat până acum și va prelua grupa de copii născuți în 2011-2012.

Marius nu a fost greu de convins. Este foarte implicat în proiectul nostru și își dorește foarte mult să reușească în fotbalul juvenil. Este adevărat că el vine după o perioadă în care nu a antrenat, dar este un tip modern, un fost fotbalist care a jucat la un nivel destul de bun și cred că îi poate învăța pe cei mici multe elemente tehnice. Eu sunt încântat că el ni s-a alăturat și abia aștept să-l văd la lucru”, a declarat Bruno Vienescu, la Repriza de Sud, de la Radio Sud.

Contactat telefonic, Marius Sava nu a dorit să comenteze momentan debutul său în antrenorat.

CCJ propune pentru noua stagiune următorii antrenori principali: echipa a doua – Dragoș Bon, Under 19 – Bruno Vienescu, Under 17 – Nelu Petrișor, 2004 – Alex Stoica, 2005 – Bogdan Vrăjitoarea, 2006 – Ionuț Stancu, 2007 – Cătălin Gîrleșteanu, 2008 – Florin Luță (a venit de la Arsenal Craiova), 2009 – Filip Popescu (a venit de la Dinamyk Craiova), 2010 – Ștefăniță Mondea (a venit de la Academia „Gică Popescu”), 2011-2012 – Marius Sava.
De portari se vor ocupa ca și în sezonul trecut Robert Tufiși și Tibi Lung.

Obiectivul tuturor antrenorilor de la CCJ este instruirea și promovarea la echipa a doua a tinerilor talentați, ulterior și la prima. În privința „republicanilor”, aceștia trebuie să califice echipele la Liga Elitelor și să încheie pe un loc cât mai bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS