10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis (f): Martic și Sevastova vor disputa trofeul de la BRD Bucharest Open

Tenis (f): Martic și Sevastova vor disputa trofeul de la BRD Bucharest Open

Ediţia 2018 a BRD Bucureşti Open îşi cunoaşte finalistele. Petra Martic (Croaţia; 60 WTA) şi Anastasija Sevastova (Letonia; 22 WTA) se vor lupta astăzi pentru trofeu, scrie Mediafax. Petra Martic porneşte cu şansa a doua în finală, dar evoluţiile solide din această săptămână o pot face să viseze la primul trofeu WTA. Martic a reuşit, la Bucureşti, să lege, pentru a doua oară în acest sezon, patru victorii. Pe lângă acest ascendent moral, victoria din semifinală împotriva Mihaelei Buzărnescu o fac pe croată să spere şi mai mult. Deşi a avut parte de un public ostil, Petra a dominat partida şi nu a avut mari dificultăţi împotriva sportivei noastre.

Anastasija Sevastova este favorită 1 la câştigarea competiţiei. În ultimele două ediţii, letona a fost eliminată de românce, de Simona Halep şi Ana Bogdan. A spart ghinionul în acest an, când a trecut în sferturi de Sorana Cîrstea. Anastasija s-a calificat în finală, după abandonul din setul 2 al Polonei Hercog, şi poate câştiga primul titlu WTA din acest an. Sevastova are de partea ei experienţa finalelor. S-a calificat de 5 ori în ultima fază a competiţiilor şi a reuşit să câştige două. În 2010 la Oeiras (Portugalia) şi în 2017 la Mallorca (Spania). „Mă bucur că semifinala s-a terminat mai repede şi mă pot relaxa mai mult pentru finală. Sper să îmi iau revanşa, pentru că a câştigat singurul meci dintre noi.

Cele două s-au întâlnit într-un singur meci direct. Petra Martic s-a impus anul trecut, la Roland Garros, cu un dublu 6-1. Confruntarea dintre Anastasija Sevastova și Petra Martic va avea loc astăzi, de la ora 17:00 .

De asemenea, de la ora 14:30, perechea Danka Kovinic și Maryna Zanevska, le vor înfrunta pe româncele Irina-Camelia Begu și Andreea Mitu, în meciul de dublu feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS