8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii, la prima victorie din amicale. Iosif Biro este noul director sportiv

Fotbal / Pandurii, la prima victorie din amicale. Iosif Biro este noul director sportiv

Reprezentanta Olteniei de la Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, a susținut ieri seară cel de-al doilea joc amical din perioada precompetițională. După 0-0 pe terenul lui CS Mioveni, trupa lui Adrian Bogoi s-a impus cu 4-1 la Rovinari, în fața formației Jiul. Golurile învingătorilor au fost marcate de Denis Brânzan (2), George Tudoran şi Predrag Jovanovic, ultimul fiind un jucător sârb venit în probe după încheierea stagiului de pregătire centralizată.
Antrenorul Adrian Bogoi a început meciul cu: Mihai Cotolan – Brânzan, Ciobanu, Vasilescu, Cenaj, Raiciu, Vodă, Maxin, Tudoran, Pîrvulescu, Cătălin Cotolan. În repriza a doua au mai intrat: Teodosescu, Opriţa, Butucel, Trancă, Predrag Jovanovic, Dănescu, Popescu și Măicăneanu.

Cu prilejul acestui amical, conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat numirea în funcţia de director sportiv pe Iosif Biro, fostul arbitru FIFA. Acesta a mai fost conducător de club la Gaz Metan Mediaş, unde a fost director general, şi la ASA Târgu Mureş, unde a activat ca director sportiv. La Pandurii, Iosif Biro îl înlocuieşte pe Emil Dică, de care clubul Pandurii s-a despărţit la finalul sezonului. Noul director sportiv se va ocupa de rezolvarea problemelor pe plan sportiv şi de transferurile de jucători pentru completarea lotului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS