21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Arbitrul Marius Avram, scos pe targă la meciul Honved - Rabotniki

Fotbal / Arbitrul Marius Avram, scos pe targă la meciul Honved – Rabotniki

Arbitrul român Marius Avram a fost delegat să conducă partida retur din turul întâi al Ligii Europa dintre Honved Budapesta şi Rabotnicki (Macedonia), consumată ieri seară, informează prosport.ro. Acesta a trecut prin momente complicate, fiind scos de pe teren pe targă.
Avram a alunecat pe teren, şi-a luxat glezna şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor. El a primit şi îngrijiri medicale, dar durerile au continuat, astfel că arbitrul român nu a mai putut continua partida, potrivit presei din Ungaria.

Avram a explicat pentru site-ul FRF că accidentarea suferită nu este una gravă: „Primul diagnostic indicat de cei doi medici care m-au consultat chiar la stadion a fost de întindere a ligamentului de la glezna dreaptă, iar piciorul mi s-a umflat destul de tare. Voi face un nou consult în ţară, dar, în urma primei evaluări, în două, trei zile voi putea reveni la antrenamente. Scoaterea mea pe targă a fost o măsură de precauţie pentru ca accidentarea să nu se agraveze. Decizia de a nu continua partida a fost luată împreună cu cei doi medici care m-au consultat”.

Faza s-a produs în minutul 27, meciul a fost întrerupt câteva minute, dar s-a reluat, arbitrul de rezervă Iulian Călin fiind cel care a condus partida, din brigada de fluieraşi făcând parte ca asistenţi Cristian Orbuleţ şi Vladimir Urzică.
Călin i-a arătat cartonaşul roşu unui jucător de-al oaspeţilor şi a dictat un penalti pentru Honved, în minutul 62, fază din care gazdele au marcat al treilea gol.
Formaţia din Ungaria s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu şi s-a calificat în turul doi al Europa League. În meciul tur, maghiarii au pierdut cu scorul de 2-1. Holender şi Danilo cu câte o „dublă” au asigurat calificarea pentru echipa maghiară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS