6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung a comandat primul antrenament

Silviu Lung a comandat primul antrenament

Jucătorii Filiașiului s-au dezmorțit ieri pe stadionul „Aripile“ (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași a efectuat ieri-dimineață primul antrenament premergător noii ediții de campionat de la Liga 3, care va debuta pe 25-26 august. Antrenorul Silviu Lung și secundul său, Cosmin Fruntelată, au strigat catalogul pe stadionul „Aripile“ din Craiova, la prima lecție fiind prezenți 12 jucători, după cum urmează: Alin Nica, Sorin Munteanu, Andrei Bobonete (venit de la „U“ Craiova) – Ionuț Badea, Fabian Crușoveanu, David Stăiculescu, Lucian Borhot, Alexandru Gheorghișor, Cătălin Borneci, Aurel Lupu, Marius Trandafir (venit din Spania, în probe), Robert Vulpe (Petrolul Bustuchin). De mâine sunt așteptați la pregătire Cătălin Dinu și Ramon Chiriță, dar și alți fotbaliști.
„Până vineri vor veni mai mulți jucători în probe, iar sâmbătă vreau să-i vedem la joc și Silviu Lung să-și facă o idee asupra valorii lor. În prezent, avem jucătorii pe care i-am dorit și au semnat contractele cu noi. Anul trecut s-a dorit să facem o echipă cu care să mergem încă un an, dar, din păcate, nu s-a putut, pentru că sunt jucători tineri, talentați, dar care se pierd undeva. Se pregătesc o săptămână bine, următoarea nu, joacă un meci foarte bine, două – nu, și aici cred că este de vină viața extrasportivă. Noi am fost nevoiți să renunțăm la unii dintre jucători tocmai din acest motiv, pentru că vrem seriozitate. Îmi doresc din suflet să avem continuitate ca lot, cel puțin doi ani. Dacă spuneam în urmă cu ceva timp că vrem să stabilim un obiectiv mai îndrăzneț, clasarea în primele cinci, acum trebuie să ne gândim tot la o clasare pe locurile 1-7, ca anul trecut“, a spus președintele Florin Spînu, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“, de la Radio Sud.
CSO Filiași continuă pregătirile pe stadionul „Aripile“ și va susține partide de verificare în compania următoarelor grupări: Viitorul Cârcea (deplasare, 21 iulie, de la ora 11.00, la Cârcea), FC Argeș (la Pitești, 28 iulie), Voința Turnu Măgurele (la Podari sau „Aripile“, 3 august), FCM Alexandria (deplasare, 8 august), CS Sporting Roșiori (deplasare, 11 august).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS