24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCârțu pune presiune pe Mangia

Cârțu pune presiune pe Mangia

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima și fost antrenor al Universității Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de alb-albaștri în meciul cu CFR Cluj și îi cere lui Devis Mangia să ia măsuri și să ceară să-i fie aduși fotbaliști ca să reconstruiască o echipă puternică.
„Una peste alta, eram curios dacă înscria Mitriţă la acea fază cum ar fi decurs lucrurile în continuare. S-a văzut că echipele sunt la început de sezon. Nu sunt puse la punct cu pregătirea fizică, dar nici cu relaţiile de joc. CFR-ul n-a fost o surpriză pentru mine. E CFR-ul de anul trecut, nicio schimbare, chiar dacă are alt antrenor. Craiova e slăbită. Când pierzi un Băluţă, un Gustavo, pierzi şi relaţii de joc. Nu ştiu exact care e strategia clubului, dar la tot ce s-a întâmplat cu aceste vânzări de jucători înseamnă că acesta a fost ciclul echipei. Totul a început în 2014, cu promovarea, iar acum s-a ajuns la final. Să-l vedem şi pe Mangia cum construieşte. Începe alt ciclu, o nouă strategie“, a spus Sorin Cârțu, la Telekom Sport.
Pentru Universitatea Craiova urmează primul meci din noul sezon al Ligii I. Gruparea din Bănie, care a încheiat ediția trecută pe locul trei, va întâlni luni, 23 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Poli Iași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS