11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Rivalii jubilează după vânzările Craiovei! „Era mult mai greu cu Băluță și cu Gustavo”

Fotbal / Rivalii jubilează după vânzările Craiovei! „Era mult mai greu cu Băluță și cu Gustavo”

Universitatea Craiova și-a vândut doi dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, Alex Băluță (Slavia Praga) și Gustavo Vagenin (Liaoning), iar plecările l-au uns pe suflet pe președintele de imagine al rivalei FCSB, Helmuth Duckadam. Acesta consideră că alb-albaștrii nu mai pot aspira la titlu, chiar dacă l-au luat pe Alexandru Cicîldău de la FC Viitorul.

„Pentru Craiova, plecarea lui Băluță era oricum o pierdere, dar acum și după transferul lui Gustavo pierderea este și mai mare. Sigur, a venit Cicâldău, dar va fi mai dificil până când se va integra acesta. Pentru noi, era mult mai greu cu Băluță și cu Gustavo. Cu ei în teren, Craiova s-a luptat la titlu până spre final. Abia în ultimele etape au pierdut cadența”, a spus Duckadam, la Digi Sport.

„Principala contracandidată la titlu a Stelei va fi CFR Cluj. Chiar dacă au rămas fără Boli, sperăm să-l facem și pe Omrani și poate fără Deac, acolo sunt jucători tineri de valoare care au jucat mai puțin la Dan Petrescu, dar sunt buni și sunt convins că Edi Iordănescu îi va face să evolueze așa cum își dorește el”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS