12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu cine joacă SCM, cu sârboaicele sau cu ibericele?

Cu cine joacă SCM, cu sârboaicele sau cu ibericele?

Echipa feminină de handbal SCM Craiova își va afla astăzi adversara din primul meci al grupei preliminare din Liga Campionilor, competiție în care oltencele participă în premieră, după ce s-au clasat pe locul doi în campionatul intern și au câștigat Cupa EHF.
Tragerea la sorți va avea loc de la ora 12.00, la Viena. Opt echipe vor lupta pentru cele două locuri care duc în grupele celei mai importante competiții intercluburi.
Cele opt echipe vor fi repartizate prin tragere la sorţi în două grupe de 4, câştigătoarele urmând să se califice în grupele Ligii Campionilor. Sistemul de joc prevede disputarea a două semifinale în prima zi (echipa din urna 1 – echipa din urna 4 / echipa din urna 2 – echipa din urna 3), în ziua a doua urmând a avea loc finala.
Craiova se află în urna 1 valorică, la fel ca și SG BBM Bietigheim (Germania). Ambele formații vor juca în semifinalele turneului preliminar cu o adversară din urna a patra valorică, Super Amara Bera Bera (Spania) sau Zork Jagodina (Serbia). În fiecare grupă va mai fi câte o echipă din urna 2 valorică – M.K.S. Lublin (Polonia), Podravka Koprivnica (Croația) și una din urna 3 – Jomi Salerno (Italia) și Muratpasa (Turcia).
Echipele de pe locurile doi și trei în fiecare grupă vor continua parcursul în Europa, în Cupa EHF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS