6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis – Mihaela Buzărnescu: Voi face tot ce pot în semifinala cu Kvitova

Tenis – Mihaela Buzărnescu: Voi face tot ce pot în semifinala cu Kvitova

Mihaela Buzărnescu a obținut aseară calificarea în semifinalele turneului Premier de la Birmingham după o nouă victorie în fața Elinei Svitolina, scor 6-3, 6-2. Jucătoarea aflată pe locul 30 în clasamentul mondial a declarat că este o onoare că a ajuns să joace la un nivel înalt, unde întâlnește jucătoare din Top 10 WTA.

“Am reuşit să fiu concentrată şi să joc bine. Sunt fericită, au fost două săptămâni uimitoare pe iarbă şi mă simt foarte bine. Elina e o mare jucătoare, iar pentru mine e o onoare că am ajuns la acest nivel de joc, să joc împotriva unor fete din Top 10. Încerc să tratez fiecare meci normal, să mă concentrez şi să-mi fac jocul. Mereu încerc să fac lucrurile pe care le-am mai făcut şi să nu schimb, dar evident că au fost câteva modificări pe care trebuia să le fac, din cauza suprafeţei. Sunt fericită că am putut să fac asta şi vreau să-i mulţumesc antrenorului meu, Septimiu Frăţilă, care m-a ajutat şi m-a susţinut în aceste luni. De asemenea, le mulţumesc tatălui meu, mamei mele şi întregii echipe. M-au ajutat foarte mult”, a declarat Buzărnescu, potrivit Digi Sport.

 

În semifinale, care vor fi azi, de la ora 15.30 (DigiSport 2) Mihaela va da peste Petra Kvitova, deținătoarea trofeului. Buzărnescu și Kvitova s-au mai duelat o singură dată în circuitul WTA, chiar în acest an, la începutul lunii mai. Jucătoarea din Cehia a învins-o pe Mihaela în finala turneului de la Praga, scor 4-6, 6-2, 6-3.

 

“Am jucat cu Petra în finala de la Praga, dar cred că aceasta e suprafaţa ei favorită. O să-mi fac jocul, voi face tot ce pot, nu mă gândesc la altceva”, a precizat Buzărnescu.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS