6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Coleg nou pentru „Popică“. „U“ Craiova s-a înțeles cu un portar italian

Fotbal / Coleg nou pentru „Popică“. „U“ Craiova s-a înțeles cu un portar italian

Nemulțumiți de randamentul portarilor Nicolai Calancea și Miodrag Mitrovic, oficialii grupării U Craiova 1948 au încercat încă din iarna trecută să îmbunătățească acest compartiment, dar nu au reușit. Căutările au continuat în această perioadă și conducerea Științei a obținut acordul lui Mirko Pigliacelli (foto) de a apăra poarta oltenilor, informează Digi Sport. Este un portar de 24 de ani și 1,84 metri originar din Roma, care a retrogradat cu Pro Vercelli. Pigliacelli a mai jucat pentru Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosione și Trapani, iar la Craiova va veni sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare, afacerea costând 300.000 de euro. Mirko a îmbrăcat tricoul Italiei U18, U19, U20 și U21 și ar fi ales Craiova grație lui Devis Mangia.

Mirko Pigliacelli va fi secondat de Laurențiu Popescu și Cristi Dică, ultimul urmând să-l concereze mai mult pe Preduț la echipa a doua. Pigliacelli va ajunge luni în cantonamentul Universității din Austria.

În privința lui Mitrovic, acestuia i-a expirat contractul și nu i-a fost activată clauza de prelungire, în timp ce Nicolai Calancea mai are din înțelegere, iar conducerea negociază întreruperea.

Vezi video cu paradele lui Mirko Pigliacelli: click aici!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS