9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii sunt așteptați pe teren cu Finlanda

Oltenii sunt așteptați pe teren cu Finlanda

Naționala de fotbal a României întâlnește astăzi, de la ora 20.30 (Pro TV), pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, într-un joc amical, reprezentativa similară a Finlandei. Față de meciul de joi, din Austria, cu Chile, lotul tricolor nu mai numără 27 de fotbaliști, ci doar 25, asta după ce Nicușor Stanciu a suferit o accidentare la un antrenament, iar craioveanul Tudor Băluță a fost învoit la solicitarea clubului FC Viitorul.
Menajați în meciul cu Chile din cauza oboselii acumulate în finala Cupei României, dar și a petrecerilor organizate de Universitatea Craiova după cucerirea trofeului, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu sunt așteptați pe teren la Ploiești.
Pentru acest amical cu Finlanda, selecționerul Cosmin Contra mizează pe următorii jucători: portari: Ciprian Tătărușanu, Florin Niță, Silviu Lung jr., Bogdan Lobonț; fundași: Cristian Manea, Romario Benzar, Cristian Săpunaru, Ionuț Nedelcearu, Mihai Bălașa, Alin Toșca, Nicușor Bancu; mijlocași: Alexandru Cicâldău, Paul Anton, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Nicolae Stanciu, Dorin Rotariu, Dennis Man, Alexandru Chipciu, Alexandru Mitriță, Ciprian Deac, Adrian Stoian, Gheorghe Grozav; atacanți: George Țucudean, George Pușcaș, Alexandru Băluță.
Partida România – Finlanda va fi arbitrată de o brigadă din Irlanda, compusă din centralul Robert Harvey și asistenții Wayne McDonnell, Mark Gavin, în timp ce rezervă este craioveanul Sebastian Colţescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS