16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ lui Vrăjitoarea, campioni județeni la juniori D

„Leii“ lui Vrăjitoarea, campioni județeni la juniori D

Echipa de juniori născuți în anul 2005 a Universității Craiova și-a adjudecat titlul de campioană judeţeană la finele săptămânii trecute, după ce s-a impus, cu 1-0, în finala susținută în compania formației similare a clubului Dinamyk Craiova. Golul care a făcut diferența în meciul susținut pe stadionul „Aripile“ a fost marcat de Frederico Cîrpici.
Antrenorul micuților alb-albaștri, Bogdan Vrăjitoarea, a început finala cu următorul unsprezece: Alex Bunea – Mario Sîrbu, Ianis Zaharia, Denis Benga – Adelin Dumitru, Bogdan Duță – Robert Tamaș, Alex Capac, Lucian Duță. Pe parcurs au mai intrat: Eduard Țamboi, Vlăduț Nedelcu, Frederico Cîrpici, Rareș Gheorghiade, Denis Lăcraru și Robert Lăpădătescu. Au lipsit, din cauza accidentărilor, Rafael Vlăsceanu (portar), Dorian Sichitiu, Mario Tudor (jucători de câmp).
„A fost un meci dominat de noi și un rezultat scontat, pentru că, dacă privești linia de clasament din campionatul județean, observi că nu am suferit nicio înfrângere și am făcut un singur egal. Obiectivul nostru este să creștem valoric și să ajungem cât mai sus în Campionatul Național Under 13. Prima provocare este faza zonală, urmând ca mâine (joi – n.r.) să aflăm unde și când se va ține. Ca idee, noi ne dorim să o organizăm aici, la Craiova, dar să vedem ce va ieși“, a declarat antrenorul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
De partea cealaltă, antrenorul vicecampioanei județene Dinamyk Craiova, Ștefan Florescu, a avut la dispoziție următorul lot: Antonio Marcu, Denis Ciuică – Victor Neicu, Adrian Stoenică, Ionuț Dimescu, Mihai Mavrighe, Adrian Stăncălie, Alex Chiță, Luca Roman, Alex. Mandagiu, David Barbu, Ianis Poenaru, Raul Pițurcă.
„Și noi vom susține faza zonală și așteptăm nerăbdători repartizarea. Obiectivul nostru este să jucăm un fotbal cât mai bun și să creștem individual“, a punctat tehnicianul lui Dinamyk Craiova, Ștefan Florescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS