10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, bucuroși că au realizat obiectivul

Filieșenii, bucuroși că au realizat obiectivul

Silviu Lung va beneficia de câteva zile de respiro, apoi începe să caute fotbalişti (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CSO Filiași a susținut sâmbătă ultimul joc din ediția 2017 / 2018 a Ligii a III-a, însă, din păcate, și-a luat „la revedere“ de la suporteri cu o înfrângere, 0-2 cu Școlar Reșița. Doljenii au trecut mai ușor peste acest insucces și asta pentru că obiectivul era realizat cu mult înainte de ultima rundă, mai exact clasarea în primele șapte.
„Suntem în obiectiv, dar sunt puțin supărat, pentru că în ultimele două săptămâni, din păcate, nu am mai fost la fel de eficienți și de concentrați ca pe parcursul lunilor trecute. Am încercat să-i capacitez, dar se pare că nu am reușit. Oricum, vreau să-i felicit pentru efortul pe care l-au făcut, s-au pregătit bine și eu sunt mulțumit de locul pe care l-am ocupat la finalul campionatului. Se putea mai mult și de la acest ultim meci, dar vedeți că sunt echipe cu bugete mari, cum este și cazul Reșiței, care a avut peste cinci jucători care au evoluat în Liga I și o mai mare experiență, cu o talie foarte bună, și cum noi eram deja în obiectiv, nu am avut acea dorință mare de victorie“, a explicat antrenorul filieșenilor, Silviu Lung, pentru GdS.
Fostul portar al Craiovei Maxima a început deja să se gândească la noul sezon, sperând să reușească să formeze un lot și mai valoros pentru viitoarele bătălii: „A venit vacanța, dar deja ne gândim la ce trebuie să facem. Trebuie aduși doi jucători care să ne ridice valoarea echipei și să luăm cinci juniori buni, și avem mai mulți în vizor. Știu pe ce posturi trebuie să aduc jucători ca să avem concurență, dar să vedem ce putem să cooptăm. Majoritatea jucătorilor actuali încheie contractele, dar nu pot să dau drumul nimănui până nu știu ce jucători pot să vină la noi“.

Spînu: Ne gândim la o clasare în primele patru echipe

La rândul său, președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, a admis că jucătorii au susținut cel puțin ultimul joc cu „motoarele“ neturate la maximum și așteaptă propunerile antrenorului ca să înceapă căutările fotbaliștilor care să aducă echipei plusul de valoare dorit.
„A fost un joc frumos, dar experiența și valoarea adversarei și-au spus cuvântul. Reșița este o echipă bună, cu mulți jucători de Liga I și Liga a II-a. S-a încheiat un campionat bun, a promovat echipa cea mai bună, Șirineasa, și vreau să-i felicit pe cei de acolo. Vacanța va fi foarte scurtă pentru noi, cei din conducere și staff-ul tehnic, pentru că voi începe cu Silviu Lung să căutăm jucători foarte curând. Vrem să facem o echipă bună odată cu mutarea echipei la Filiași. Cu siguranță, stadionul se va termina până la finalul lunii august și vrem să aducem jucători buni, cu experiență, pentru că în sezonul viitor vom avea un obiectiv mai îndrăzneț, ne gândim la o clasare în locurile 1-4. În orașul Filiași există suporteri care se pricep la acest fenomen și cu siguranță la fiecare meci vom avea 700-800 de inși acasă și merită să aibă o echipă bună“, a afirmat Florin Spînu, pentru GdS.
„Toți jucătorii actuali sunt liberi de contract și aștept de la antrenorul Silviu Lung lista cu cei pe care îi dorim în continuare la echipă, și vom începe să negociem cu ei“, a completat președintele lui CSO Filiași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS