24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportElevii Școlii „Elena Farago“ au făcut furori

Elevii Școlii „Elena Farago“ au făcut furori

Echipa de fotbal a Școlii „Elena Farago“ din Craiova s-a evidențiat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – categoria gimnazială, reușind să câștige competiția fără nici o înfrângere. După ce a trecut fără probleme de faza județeană și cea zonală, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a selecționați de profesorul Marian Popescu au înregistrat victorii pe linie la faza națională, susținută recent în cadrul Complexului Olimpic Român de la Izvorani. Iată cum și-au croit drumul spre finală: în grupe: 2-0 cu Liceul Tehnologic „Mikes Kelemen“ Covasna, 2-1 cu Școala Gimnazială Nr. 11 Buzău, 4-3 cu Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu“ Călărași, în semifinale: 2-1 cu Liceul cu Program Sportiv Roman, finală: 7-0 cu Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I“ București. Golurile oltenilor din ultimul act au fost marcate de Bogdan Firu 3, Radu Pădurețu 2, Bogdan Sucitu 2.
Lotul campioanei i-a cuprins pe următorii elevi: Cătălin Ionescu, Emilian Toma – Denis Prunaru, Bogdan Firu, Adrian Stoenică, Ovidiu Bobolan, Bogdan Sucitu, Radu Pădurețu, Nelu Ion Văcuță, Răzvan Cîrjaliu.
Pe lângă cupele și diplomele acordate echipelor de pe podium, organizatorii au acordat și premii speciale. Unul dintre acestea a fost adjudecat de craioveanul Bogdan Firu, care a fost declarat „cel mai bun jucător al finalei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS