3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ lui Bon au bătut Vasluiul și sunt la un pas de finală

„Leii“ lui Bon au bătut Vasluiul și sunt la un pas de finală

Formația de juniori sub 17 ani a Universității Craiova se află la un pas de finala campionatului de la Liga Elitelor, după ce s-a impus săptămâna trecută, în deplasare, în prima manșă a semifinalelor în fața echipei Sporting Juniorul Vaslui. Alb-albaștrii au fost conduși la pauză cu 1-0, dar au revenit în repriza a doua prin Jovan Markovic, care a transformat două penaltiuri, primul obținut de el (70), al doilea de Moga (75).
Antrenorul Dragoș Bon a început meciul cu următorul unsprezece: Alex Manea – Dobre, George Negrea, Rezeanu – Nițuică, Guță, Moga, Pătulea – Moldovan, Markovic, Simon. Au mai intrat: Nițu, Baiaram, Sîrbu, Ionescu.
Manșa secundă va avea loc sâmbătă, 19 mai, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“. Din păcate, în acest joc nu va putea fi folosit Moga, jucător care a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în confruntarea de la Vaslui.
„A fost un meci greu, pentru că am întâlnit echipa care nu suferise nici o înfrângere în tot campionatul seriei de Est și cu atât mai important este rezultatul pentru că am reușit să câștigăm chiar în Moldova. Am știut ce ne așteaptă, studiasem adversarul și am avut soluții după pauză. Ei au deschis scorul în minutul 30, dar am schimbat sistemul la pauză, am trecut de la 3-4-3 la 4-4-2 și am reușit să-i surprindem și să întoarcem rezultatul. E o primă manșă câștigată și o opțiune importantă către finală, dar ne așteaptă un retur la fel de dificil. Trebuie să dăm totul pe teren, să avem aceeași determinare pentru a accede în finala campionatului, acesta fiind obiectivul impus de noi, nu de conducere“, a declarat antrenorul Universității Craiova U17, Dragoș Bon, pentru GdS.
În cealaltă partidă din prima manșă a semifinalelor, FC Viitorul Constanța s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasare, în fața formației UTA Arad. Returul are loc sâmbătă, 19 mai, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS