11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași și Craiova II au adunat puncte din deplasările de ieri

Fotbal / CSO Filiași și Craiova II au adunat puncte din deplasările de ieri

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a au făcut treabă bună ieri, în etapa a 27-a.

CSO Filiași a făcut o nouă partidă bună și a încheiat la egalitate, scor 1-1, la Sibiu, cu AFC Hermannstadt II, și ocupă în continuare locul șase, cu 34 de puncte. Gazdele au deschis scorul prin Andrei Pop (69), iar Cătălin Borneci a restabilit egalitatea după o acțiune purtată pe partea stângă și finalizată cu un șut la colțul scurt (82).

Antrenorii Silviu Lung și Cosmin Fruntelată au început meciul cu următorii jucători: Nica – Calu, Chiriță, Lupu, Crușoveanu – Geanimu, Tudor, Dănuț Stancu, Chivu – Badea, Dinu. Au mai intrat: Alin Stancu, Borneci, Căle și Stăiculescu.

„A fost un meci echilibrat. Am ratat câteva ocazii bune, după care, pe o minge lungă, ne-au prins descoperiți și așa am primit golul. Nu ne-am pierdut speranța și am alergat după golul egalizator, iar introducerea lui Borneci a fost inspirată. Rezultatul este echitabil“, a declarat mijlocașul filieșenilor, Dănuț Stancu, pentru GdS.

CSO Filiași va juca în runda viitoare în compania echipei ACS Ghiroda, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

 

Alb-albaștrii, victorioși

 

La rândul său, Universitatea II Craiova s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la ACS Ghiroda. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Jovan Markovic (12, 54), Remus Trancă (49) și Vasile Constantin (78). Pentru gazde au punctat Constantin Popa (87), Alexandru Baranyi (90+1).

Antrenorul Corneliu Papură a trimis în teren următoarea echipă: Dică – Borța, Țoiu, Enache, Ion – Juncu, Șerban, Buzan – Trancă, Markovic, Constantin. Au mai evoluat: Puțaru, Dinu, Trocan și Vulpe.

De menționat că în minutul 86, fundașul Enache a primit cartonaș roșu.

Universitatea II Craiova se regăsește pe locul cinci, cu 45 de puncte, iar sâmbătă întâlnește pe „Extensiv“, de la ora 18.00, pe Școlar Reșița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS