21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova a pierdut manşa tur cu Vipers Kristiansand din finala Cupei EHF

Handbal (f): SCM Craiova a pierdut manşa tur cu Vipers Kristiansand din finala Cupei EHF

sursa foto: SCM Craiova Handball Oficial
sursa foto: SCM Craiova Handball Oficial

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut astăzi manşa tur a finalei Cupei EHF, cu Vipers Kristiansand, desfăşurată pe terenul formaţiei norvegiene.

Nordicele s-au impus cu scorul de 26-22, după ce la pauză au condus cu 12-10.

Echipa olteană a fost susţinută de aproape 200 de suporteri, care le-au încurajat pe fete pe tot parcursul meciului.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova: Aş începe prin a sublinia că maniera de arbitraj. A fost dezastruasă, nu s-a ridicat la nivelul unei finale. Pe parcursul meciului, când a văzut atâtea nedreptăţi, fetele mele au cedat psihic. Am jucătoare experimentate care şi ele trebuia să le ajute pe cele tinere. Am venit la victorie, iar dacă această echipă era judecată corect plecam învingători de la Vipers. Returul e deschis oricărui rezultat. Trebuie să fim destul de exacţi şi în ultimii 14 metri să reuşim să gestionăm mai bine apărarea.

Cristina Zamfir, jucătoare SCM Craiova: Nu cred că asta este diferenţa dintre noi. Am ratat trei aruncări de la 7 metri, alte situaţii de unu la unu. Am avut multe greşeli în atac. Suntem supărate că am pierdut, dar lupta continuă. Nu renunţăm! În handbal patru sau cinci goluri nu contează foarte mult şi ne jucăm şansa până la capăt.

 

sursa foto: SCM Craiova Handbal Oficial
sursa foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Meciul retur se va juca în Sala Polivalentă din Bănie, vineri, 11 mai, de la ora 19.30. Deocamdată nu se ştie când se vor pune biletele în vânzare pentru acest joc.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS