16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Craiova II și CSO Filiași au făcut puncte frumoase

Fotbal / Craiova II și CSO Filiași au făcut puncte frumoase

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a au avut un sfârșit de săptămână prolific.

Universitatea II Craiova s-a impus sâmbătă, pe stadionul „Extensiv“, cu scorul de 4-0, în fața echipei Șoimii Lipova. Golurile „satelitului“ au fost marcate de Raul Baicu (’27 – penalti, ’31, ’77) și Valentin Mihăilă (’87).

Antrenorul alb-albaștrilor, Corneliu Papură, a mizat pe următorii: Bobonete – Borța, Ion (’64, Juncu), Enache (’80, Puțaru), Țoiu – Șerban, Dinu (’62, Trancă), Trocan – Constantin, Mihăilă (’85, Markovic), Baicu.

La rândul său, CSO Filiași a obținut un punct, înregistrând 2-2 pe terenul Gloriei Cermei. Doljenii au condus la pauză cu 2-0 grație reușitelor lui Ionuț Badea (’19, ’29), dar gazdele au replicat în partea secundă prin Luca Bodri (’65) și Sergiu Ianc (’90+3).

De menționat că echipa noastră a încheiat meciul în inferioritate, Cristi Preda fiind eliminat în minutul 88.

Tehnicianul filieșenilor, Silviu Lung, a utilizat următorii jucători: Nedeianu – Chiriță (’73, Chivu), Preda, Lupu, Crușoveanu – C. Tudor, Stancu – Calu, Badea (’75, Borneci), Roman – Dinu (’83, Tereche).

„Am venit la Cermei să câștigăm, dar, din păcate, am fost egalați la ultima fază. Asta este, mergem mai departe. Mă bucur de cele două goluri din voleu, dar nu prea mult atât timp cât nu am câștigat. Gazdele au jucat un pic mai agresiv, iar domnișoara arbitru a cam închis ochii la unele intrări tari ale lor. Noi am intrat pe teren pe un fond de oboseală, jucăm din trei în trei zile, am mai și venit de la 450 de kilometri… Chiar dacă am dormit cu o seară înainte la Ineu, tot nu este la fel. Nu am reușit să ne conservăm avantajul celor două goluri, am  cedat spațiile și Cermeiul a ajuns să aibă destule ocazii și au venit și golurile. Continuăm să muncim și vedem la final de campionat ce am realizat. Personal, după acest an petrecut la Filiași îmi doresc să fac un pas mai sus. Am ceva oferte și sper să reușesc din vară“, a declarat atacantul lui CSO Filiași, Ionuț Badea, conform sportarad.ro.

Universitatea II Craiova ocupă locul cinci după etapa a 25-a, cu 41 de puncte, iar CSO Filiași se regăsește pe șase, cu 32. În runda viitoare cele două reprezentante ale Doljului vor juca între ele, întâlnirea fiind programată vineri, 4 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS