12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Craiova și Viitorul au remizat spectaculos. Calancea, veriga slabă a Universității

Fotbal / Craiova și Viitorul au remizat spectaculos. Calancea, veriga slabă a Universității

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 3-3, partida disputată în această seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în compania echipei FC Viitorul, contând pentru etapa a șaptea din play-off-ul Ligii I.
Oaspeții au deschis scorul prin Alexandru Cicăldău, care a pătruns pe centru și a marcat cu un șut la colțul din stânga (’15, 0-1).
Alb-albaștrii au restabilit egalitatea rapid, Bancu a inițiat o acțiune pe stânga, mingea a ajuns apoi la Alex Mitriță, care a șutat imparabil de la mijlocul careului mare (’24, 1-1).
Gruparea din Bănie a intrat la cabine în avantaj, după ce Alex Băluță a fost găsit excelent de Bancu în careu și a plasat mingea pe lângă Cojocaru de la circa zece metri (’45, 2-1).
Repriza secundă a început prost, Cristi Ganea a reușit să speculeze o minge și să-l învingă pe Calancea (’48, 2-2).
Viitorul a preluat conducerea după o gafă impardonabilă a lui Calancea, care i-a făcut o minge cadou lui Ganea, iar acesta a trimis în poarta goală (’55, 2-3).
Răspunsul Craiovei nu a întârziat deloc, Alex Băluță a șutat imparabil de la zece metri și a restabilit egalitatea (’57, 3-3).

„U” Craiova: Calancea – Screciu (’79, Popov), Gardoș (’29, Kelic), Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (’61, Burlacu), Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Ghiță, De Noojier (’63 Lopes), Ganea – Cicăldău, T. Băluță (’21,Căpușă), Vînă – I. Hagi, Gavra (’46, Drăguș). Antrenor: Gică Hagi.

Cartonașe galbene: Mitriță ’53 / De Noojier ’31, Hodorogea ’62.

Au arbitrat: Andrei Florin Chivulete – Mircea Orbuleț, Ciprian Florin Danșa; Adrian Viorel Cojocaru.

Observatori: Imilian Șerbănică, Eduard Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS