17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVa fi Loredana Dinu noua șefă a scrimei?

Va fi Loredana Dinu noua șefă a scrimei?

La Federația Română de Scrimă din București se va desfășura vineri, începând cu ora 10.00, Adunarea Generală, în cadrul căreia se va alege noul președinte al Federației Române de Scrimă. Candidați sunt craioveanca Loredana Dinu (foto), Marius Florea și Ioana Ionescu. Postul a rămas vacant în 30 ianuarie 2018, când Laura Badea Cârlescu și-a dat demisia, din motive medicale.

Palmares impresionant

Loredana Dinu are 34 de ani și în cariera de sportivă, la spadă, a câștigat cam tot ce se putea: titluri europene, mondiale, totul culminând cu medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2016, cucerită alături de colegele sale din echipa României.
Craioveanca declara luna aceasta, într-un intreviu acordat GdS, că își dorește să aducă un suflu nou scrimei românești.
Loredana a făcut în ultimul an parte din Comitetul Executiv al Federației Române de Scrimă, de un an este membru în Comisia de Promovare și Marketing a Confederației Europene de Scrimă, iar în prezent este ofițer de presă în cadrul direcției de informare și relații publice la MAI.

„Crema“ spadei feminine se duelează pentru medalii

Tot vineri, de la ora 14.00, în Sala „Ana Pascu“ (Floreasca) din Capitală va începe Campionatul Național de spadă seniori – feminin. În prima zi va fi proba individuală, iar sâmbătă și duminică – proba pe echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS