21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM - Cisnădie, derbi pentru locul doi

SCM – Cisnădie, derbi pentru locul doi

Ana Maria Țicu (la minge) și colegele sale sunt pregătite să învingă Măgura Cisnădie (foto: Alexandru Vîrtosu)
Ana Maria Țicu (la minge) și colegele sale sunt pregătite să învingă Măgura Cisnădie (foto: Alexandru Vîrtosu)

Handbalistele de la SCM Craiova și Măgura Cisnădie se vor lupta duminică pentru locul doi în Liga Florilor. Meciul, din cadrul etapei a 23-a, se va disputa în Polivalenta din Bănie, de la ora 11.00 (TVR2). SCM Craiova a fost învinsă miercuri, pentru a treia oară în acest sezon, la CSM Roman, cu scorul de 19-18, iar în urma acestui rezultat distanța dintre oltence, aflate pe locul doi în clasament, și echipa din Cisnădie, ocupanta locului trei, a rămas de un singur punct.
Despre jocul de la Roman, de miercuri, a vorbit, joi, antrenorul secund al craiovencelor, Dumitru Berbece. „A fost un meci destul de greu. Dacă sunt mulțumit de ceva, sunt de apărare. Să primești doar 19 goluri este un lucru bun în deplasare, pe terenul unei echipe care și-a dorit enorm victoria. Și noi ne-am dorit-o, am avut momente mai slabe și mai bune, dar acum vorbim de final, când am avut 18-16, atac, pe care nu l-am fructificat. Pentru noi erau bune cele trei puncte, dar ne așteaptă meciul cu Cisnădie, decisiv pentru locul doi. Nu prea mă leg de arbitraj, dar dacă stau bine și mă gândesc, nu ni s-au dat în trei-patru faze eliminare sau 7 metri, în momente-cheie. Acum e istorie“, a spus Berbece.
Tehnicianul nici nu ia în calcul un eșec duminică. Berbece consideră că SCM este peste Cisnădie ca valoare și că o victorie cu echipa din județul Sibiu este obligatorie pentru moralul jucătoarelor, deoarece acesta va fi ultimul meci înainte de dubla confruntare cu Vipers Kristiansand (Norvegia) din finala Cupei EHF.
„Practic, nu se pune problema locului doi. E un meci deschis la orice, dar eu zic că Cisnădie nu are cum să ne bată acasă, la ce echipă și ce public avem. Pentru moral, trebuie să învingem Cisnădie. Vom încerca să lucrăm pe faza de atac, pentru că la Roman am făcut greșeli copilărești, am avut ratări multe. Pe apărare, și la Roman, și în partida retur cu Kastamonu, și-au făcut treaba. Atacul scârțâie, dar sper să ne revenim. Am ajuns de la Roman joi, la 6.30, dar intrăm în priză cu programul de antrenament, iar duminică trebuie să fim fresh și să batem pe Cisnădie“, a completat Berbece. Accidentată în meciul de la Roman, când a suferit o entorsă, jucătoarea Bobana Klikovac face tratament pentru a fi recuperată pentru meciul de duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS