21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionat de semimaraton în Bănie

Campionat de semimaraton în Bănie

Clubul CSM Craiova, în colaborare cu partenerii, va organiza duminică o competiție atletică importantă, Campionatul Național de semimaraton (seniori, tineret și juniori).
Primele starturi vor fi la ora 10.00, iar concurenți din toată țara vor alerga pe traseul Sala Polivalentă – bulevardul Știrbei Vodă – Parcul Tineretului. Clubul gazdă, condus de Mircea Călin, va fi reprezentat de un număr mare de alergători: Ionela Puia, Alina Bățilă, Elena Moagă, Mihaela Popescu, Alina Nițuleasa, Cătălina Chircă, Ionela Olteanu, Marius Ionescu, Alexandru Corneschi, Marius Bușcă, Andrei Ștefana, Ionuț Drăgușin, Ionuț Radu, Bogdan Enea, Mirela Căldăraru, Alexandra Matei, Delia Pădureanu. Din concurs nu vor lipsi nici sportivii de la CS Universitatea și LPS „Petrache Trișcu“ Craiova și de la cluburile din Târgu Jiu.
Și ediția de anul trecut a Campionatului Național de semimaraton a avut loc tot în Bănie. Atunci, în Bănie au rămas două medalii de aur, una de argint și două de bronz, iar gorjenii au luat cinci titluri naționale și o medalie de argint.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS