12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăieții lui Pascu au coborât pe șase

Băieții lui Pascu au coborât pe șase

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au pierdut derbiul pentru locul cinci în Divizia A1, cu CSM București, și au coborât un loc în clasament, de pe cinci pe șase. Formația bucureșteană s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (25-22, 18-25, 25-23, 25-22), și a făcut schimb de locuri în clasament cu oltenii, care au cu două puncte mai puțin. Meciul a contat pentru penultima etapă din campionat. În ultima rundă din Divizia A1 (play-off), programată mâine, Craiova va evolua pe teren propriu, cu Arcada Galați, iar CSM București va înfrunta, tot în Capitală, pe Steaua București. Într-un alt meci, Tricolorul Ploiești va primi vizita formației campioane, ACSVM Zalău.
Etapa va fi decisivă în stabilirea noii campioane. Ploieștenii se află pe primul loc, cu 74 de puncte, iar Arcada Galați se află pe poziția secundă, cu 73 de puncte. Meciurile de la Craiova și Ploiești vor începe la aceeași oră, 20.00. În cazul în care cele două formații vor termina la egalitate de puncte în clasament, Tricolorul va deveni campioană la setaveraj.
Și Craiova, vicecampioană în sezonul trecut, are șanse să revină pe locul cinci, dar sunt destul de mici. Elevii lui Pascu ar trebui să învingă Galațiul, cu 3-0 sau 3-1, iar CSM București să nu ia nici un punct din disputa cu Steaua. În caz de egalitate de puncte, adică CSM București să ia un punct cu Steaua și Craiova să obțină o victorie de trei puncte cu Galați, tot bucureștenii vor încheia pe locul cinci campionatului, având un setaveraj mai bun decât formația din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS