14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Craiova II și CSO Filiași n-au luat puncte, au luat goluri

Fotbal / Craiova II și CSO Filiași n-au luat puncte, au luat goluri

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a, Universitatea II Craiova și CSO Filiași, nu au contabilizat nici un punct în etapa a 23-a din Seria 4.

„Satelitul“ condus de Corneliu Papură și Mugur Gușatu a pierdut întâlnirea de sâmbătă, de pe stadionul „Extensiv“, susținută în compania liderului ACS Șirineasa. A fost 2-1 pentru oaspeți, golurile fiind marcate de Marius Ioniță (’84) și Gueye Mansour (’90+4), respectiv Raul Baicu (’20).

Pentru Universitatea II Craiova au evoluat următorii: Dică – Țoiu, Enache, Puțaru – Borța, Șerban, Buzan, Trocan – Trancă, Baicu, Constantin. Au mai intrat: Ion, Mihăilă, Markovic.

Echipa a doua a Științei ocupă locul cinci în C4, iar în etapa viitoare va întâlni în Banat pe Millenium Giarmata, confruntarea fiind programată miercuri, 25 aprilie, de la ora 17.00.

La rândul său, CSO Filiași nu a reușit să repete jocul bun cu Giarmata din runda trecută și a pierdut partida disputată sâmbătă, în deplasare, în fața echipei CSM Lugoj, cu 4-1. Bănățenii au marcat prin Bogdan Bozian (’11, ’21 – penalti, ’68) și Gelu Velici (’40). Din tabăra noastră a punctat Cătălin Dinu, care a reluat o centrare de pe dreapta venită de la Calu (’90+1).

Antrenorii Silviu Lung și Cosmin Fruntelată au început meciul cu următorii jucători: Nedianu – Lupu, Preda, Tereche, Crușoveanu – Calu, Tudor, D. Stancu, Roman – Badea, Dinu. Au mai intrat: Chivu, Căle, Borneci, Geanimu.

În etapa viitoare, CSO Filiași va primi vizita grupării Șoimii Lipova, confruntarea fiind programată miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS