13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / S-a stins conflictul dintre Mangia și Băluță. Vezi declarațiile celor doi de la conferința de astăzi!

Fotbal / S-a stins conflictul dintre Mangia și Băluță. Vezi declarațiile celor doi de la conferința de astăzi!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, și căpitanul Alex Băluță au venit astăzi în fața presei și au explicat că divergențele iscate după meciul cu FCSB sunt de domeniul trecutului. Tehnicianul Științei a spus că regulile privind disciplina trebuie respectate indiferent de numele fotbalistului, astfel că decarul Craiovei a fost exclus din lot pentru meciul cu Poli Iași, programat sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”, și a punctat că după acest joc lucrurile vor reveni la normal. La rândul său, Alex Băluță și-a cerut scuze pentru declarațiile făcute și a punctat că e gata să arate o altă atitudine atât în terenul de joc, cât și în afara lui. La întâlnirea cu mass media a fost prezent și Alex Mitriță, care a negat orice conflict cu colegul Băluță, așa cum susțineau unele publicații centrale.
Site-ul nostru vă va prezenta în format video desfășurarea conferinței de presă în care Devis Mangia și Alex Băluță au lămurit situația.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS