10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Elitele“ Craiovei au făcut treabă bună în weekend

„Elitele“ Craiovei au făcut treabă bună în weekend

Jucătorii de la „GP“ (în negru) au obţinut trei puncte importante cu echipa Sibiului (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Reprezentantele Băniei de la Liga Elitelor, Academia „Gică Popescu“ și Universitatea Craiova, au punctat bine etapa a 11-a, desfășurată la sfârșitul săptămânii.
La Under 19, Academia „Gică Popescu“ și-a protejat terenul și a susținut meciul cu AFC Hermannstadt pe sinteticul de la „Aripile“, mutare care s-a dovedit benefică, pentru că elevii lui Gică Barbu au reușit să se impună cu 2-1 în fața sibienilor. Golurile „școlarilor“ au fost marcate de Toboș și Zanfir, în prima repriză, replica oaspeților venind spre finalul părții secunde.
„Am făcut o primă repriză excelentă, am marcat, ne-am apărat bine și am reușit să dominăm fără probleme. La reluare ne-am relaxat, am irosit patru mari ocazii de gol, două din postura singur cu portarul, nu ni s-a dat un penalti clar la Cazan, și în replică am primit un gol după câteva greșeli în lanț. Ne-am complicat singuri partida, dar a ieșit bine până la urmă și mă bucur, pentru că am urcat un loc în clasament, iar asta contează la moral“, a declarat antrenorul craiovenilor, Gică Barbu, pentru GdS.
Academia „Gică Popescu“ a început meciul cu următorul unsprezece: Mînăileanu – Nițu, Pătra, Păduraru, Butoi – Baciu, Toboș – Zanfir, Lambu, Cazan – Preda. Au mai intrat: Militaru, Pîrvuleasa.
În runda viitoare, Academia „Gică Popescu“ va evolua pe terenul celor de la CFR Cluj, partida fiind progamată mâine, de la ora 12.00. În meciul tur, disputat la „Hanul Doctorului“, „GP“ Craiova a pierdut cu 2-0 în fața ardelenilor.
„E clar că ne așteaptă un meci dificil la Cluj, pentru că întâlnim o echipă cu talie mare, dar mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să dăm peste cap calculele hârtiei“, a mai spus antrenorul Gică Barbu.

Alb-albaștrii au dat trei goluri pentru un punct

La Under 17, Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 3-3, partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Aripile“, în compania formației Star Sport București, spre nemulțumirea antrenorului Dragoș Bon, care a punctat că rezultatul este injust.
„A fost un joc frumos, peste nivelul Ligii a III-a. Am ratat un penalti la 0-0, prin Sîrbu, care putea schimba soarta meciului. Am controlat partida, ne-am creat multe ocazii și consider că rezultatul nu a reflectat realitatea din teren. Suntem în continuare pe primul loc, la două puncte față de UTA, iar miercuri, de la ora 14.00, jucăm la Arad și va fi un meci de care pe care“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Pătulea, Nițu și Simon.
Antrenorul „leilor“, Dragoș Bon, a utilizat următorii jucători: Preduț – Dobre, G. Negrea, Rezeanu, Nițuică – Moga, Sîrbu – Pătulea, Moldovan, Nițu – Simon. Au mai intrat: Baiaram, Boștină, T. Negrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS