29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiul, întrerupt în Săptămâna Mare

Voleiul, întrerupt în Săptămâna Mare

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a obţinut joi seară, pe teren propriu, prima victorie în acest campionat în faţa formaţiei care a fost pe primul loc mai tot sezonul regulat, Steaua Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-22, 27-25), în prima etapă a returului din play-off-ul Diviziei A1.
„Aşteptam de mult să facem un meci mare, să jucăm bine, exact. Iată că am reuşit acest lucru împotriva unei echipe de temut, care în continuare este în lupta pentru titlu. Am văzut în acest meci băieţii mei mai răi ca niciodată. Şi-au dorit să câştige şi s-a văzut prin evoluţia jocului. Au fost momente în care au căzut, dar am avut mereu puterea să revenim şi să fim peste adversar“, a spus, după meciul cu steliştii, Dan Pascu.
Acesta s-a arătat nemulţumit de prestaţia unuia dintre arbitrii tuşieri.
„Este o problemă mai veche. Se întâmplă a nu ştiu câta oară ca arbitrii tuşieri să dea mingi împotriva noastră, eronat. Este inadmisibil“, a completat tehnicianul din Bănie.
Jucătorii de la SCM-U Craiova, care ocupă locul cinci în Divizia A1, nu vor avea meci săptămâna aceasta, pentru că, fiind Sărbătorile Pascale, federaţia nu a programat etapă.
Următorul joc pentru alb-albaştri va fi pe 14 aprilie, în deplasare, pe terenul campioanei ACSVM Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS