24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Bancu și Mitriță au pus umărul la victoria României în Israel

Fotbal / Bancu și Mitriță au pus umărul la victoria României în Israel

Naționala României a obținut o victorie frumoasă, scor 2-1, în partida amicală disputată sâmbătă, la Netanya, în compania selecționatei Israelului. A fost o seară în care jucătorii Universității Craiova, Nicușor Bancu și Alex Mitriță, au strălucit, demosntrând că merită mai multă atenție din partea lui Cosmin Contra în viitor.

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Hemed, care a primit o pasă de la Natcho, a beneficiat de o imprecizie a lui Deac, apoi a pătruns în careu și a șutat imparabil de la zece metri, dintre Benzar și Spunaru, pe lângă Niță, ieșit în întâmpinare (1-0, ’60).

Replica tricolorilor a venit prin Nicolae Stanciu, care a driblat doi adversari și apoi a șutat puternic, de la 20 de metri, sub vinclu, imparabil (1-1, ’63).

Golul victoriei României a fost marcat de George Țucudean, cu o „scăriță“ suberbă, asta după ce Alex Mitriță i-a servit o pasă de geniu, de culoar (1-2, ’82).

Israel: Ariel Harush – Ben Bitton, Loai Taha, Eytan Tibi, Taleb Tawatha – Barem Kayal (’46, Cohen), Birbas Natcho (’80, Maman), Dor Micha (’46, Seba), Maor Melikson (’46, Levi) – Tal Ben Chaim (’68, Einbinder), Tomer Hemed (’61, Turgeman). Selecționer: Alon Hazan.

România: Niță – Benzar, Săpunaru, Grigore, Bancu – Pintilii (’70, Anton), Marin (’83, Cicâldău) – Deac (’61, Chipciu), Grozav (’61, Mitriță), Budescu (’61, Stanciu) – Keșeru (’70, Țucudean). Selecționer: Cosmin Contra.

România continuă cu un test împotriva Suediei, programat marți, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS