20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pentru echipele masculine de volei şi baschet de la SCM-U Craiova

Victorii pentru echipele masculine de volei şi baschet de la SCM-U Craiova

Răzvan Olteanu (în tricou alb) şi colegii săi au cedat un punct în confruntarea cu CSM Bucureşti (foto: Lucian Anghel)
Răzvan Olteanu (în tricou alb) şi colegii săi au cedat un punct în confruntarea cu CSM Bucureşti (foto: Lucian Anghel)

Două dintre echipele de la SCM-U Craiova au avut meciuri ieri şi le-au câştigat.

Mai întâi, baschetbaliştii din Bănie au câştigat partida restantă din etapa a 12-a, cu Poli Iaşi, din deplasare, cu scorul de 95-86.

Pentru Craiova au evoluat ieri jucătorii: Iulian Orbeanu 3 puncte, Siriscevic 26, Samuels 22, Aleksandrov 9, Ionescu 8, Berceanu 2, Corneanu, Mikulic 11, Reed 14.

După acest succes în faţa penultimei clasate în Liga Naţională, SCM-U Craiova are 10 victorii şi 11 înfrângeri şi ocupă locul 7.

În ultima etapă din prima fază a sezonului regulat, elevii lui Rami Hadar vor juca tot în deplasare, cu vecina de clasament Phoenix Galaţi, sâmbătă, de la ora 18.00. Ambele echipe au 31 de puncte şi vor lupta şi în faza următoarele pentru cele două locuri care vor alătura echipelor din Top 6 pentru play-off.

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au obţinut două puncte în confruntarea cu CSM Bucureşti, după ce s-au impus cu scorul de 3-2 (25-17, 19-25, 21-25, 25-15, 15-12), la capătul unei partide care a durat două ore. Meciul a contat pentru etapa a patra din play-off.

După această victorie, elevii lui Dan Pascu şi Claudiu Mitru ocupă locul cinci, cu 44 de puncte, la şase puncte în spatele echipei de pe locul patru, Zalău, şi având cu două puncte mai mult decât adversara de ieri, CSM Bucureşti.

Pentru olteni urmează o deplasare grea, la Arcada Galaţi. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 17.00 (DigiSport).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS