6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Etapa din acest weekend din Liga a III-a a fost amânată

Fotbal / Etapa din acest weekend din Liga a III-a a fost amânată

Condițiile meteo nefavorabile și prognoza din următoarele zile i-au determinat pe reprezentanții cluburilor de la Liga a III-a să solicite amânarea etapei din acest weekend, fapt aprobat de oficialii FRF în cadrul unei ședințe de astăzi.

Etapa din acest weekend nu se poate desfășura, deoarece se anunță din nou ninsori abundente, iar terenurile sunt deja pline cu zăpadă sau se prezintă în condiții impracticabile, așa că am ținut cont de dorința exprimată de mai multe cluburi și am decis cu toții amânarea. Această etapa se va juca pe 3 aprilie”, a declarat reprezentantul cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv al FRF, Florin Spînu, pentru GdS.

În privința reprezentantelor Doljului din Liga a III-a, această amânare afectează doar echipa CSO Filiași, care ar fi trebuit să o întâlnească vineri, 23 martie, de la ora 15.00, pe Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, în deplasare. La rândul său, „satelitul” Universității Craiova își amânase deja meciul cu Hermannstadt II pentru 3 aprilie, din cauza numeroșilor jucători convocați la loturilor naționale ale României.

Altfel, prima etapă din retur, restantă tot din cauza zăpezii, se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare. Cum terenul de la stadionul „Chimia” va fi din nou foarte moale, oficialii clubului CSO Filiași au decis ca jocul cu Internațional Bălești, să se dispute marți, 27 martie, de la ora 15.00, pe sinteticul arenei „Aripile”. Universitatea II Craiova va evolua în același timp, dar pe terenul Centrului Naţional de Pregătire Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS