6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Keșeru, „dublă” pentru Ludogorets

Fotbal / Keșeru, „dublă” pentru Ludogorets

Atacantul român Claudiu Keşeru (foto, la minge) a marcat două goluri pentru Ludogoreţ Razgrad, care a surclasat-o pe Etăr Veliko Târnovo cu scorul de 6-0, ieri seară, în deplasare, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Bulgariei. Keşeru a înscris în minutele 5 şi 74 şi a dat o pasă de gol lui Virgil Misidjan (24), olandezul marcând şi în minutul 39, informează Agerpres. Celelalte goluri ale campioanei au fost reuşite de Anicet Andrianantenaina (58) şi de Jakub Swierczok (88), ultimul din pasa lui Cosmin Moţi.
Claudiu Keşeru a jucat 75 de minute, iar Moţi a evoluat tot meciul, primind un cartonaş galben în minutul 79. Keşeru a ajuns la 16 goluri marcate în 22 de goluri în acest campionat. Keşeru şi Moţi sunt convocaţi la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Israel şi Suedia.
În clasament, pe primul loc se află Ludogoreţ Razgrad, cu 66 puncte, urmată de ŢSKA Sofia, 63 puncte, Levski Sofia, 50 puncte, etc.
În clasamentul golgheterilor, primul este Fernando Karanga (ŢSKA Sofia), cu 23 goluri, urmat de Claudiu Keşeru, 16 goluri, Eugenio (Beroe), 13 goluri, etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS