17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași, hotărâtă să câștige cu Deva

CSO Filiași, hotărâtă să câștige cu Deva

Divizionara C CSO Filiași va susține vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, primul său joc din returul Ligii a III-a, seria 4. Oponenta trupei antrenate din această iarnă de Silviu Lung este Cetate Deva, „vecina“ de clasament, pe terenul căreia în meciul din tur s-a înregistrat o remiză „albă“. Președintele doljenilor, Florin Spînu, are încredere în Aurel Lupu și colegii săi că vor bifa victoria și astfel vor urca în clasament.
„În etapa trecută am stat și am profitat, ne-am pregătit mai bine pentru acest meci, care nu va fi deloc ușor. Am încredere că băieții vor avea o evoluție bună și vor reuși să se impună, pentru că de victoria asta se leagă multe alte chestii. Un aspect important este starea bună a terenului de la Ișalnița. Din păcate, Silviu Lung nu poate conta pe doi dintre jucători, în speță Robert Căle, care are ceva probleme medicale, și Chivu, care este suspendat, dar sunt convins că vom alinia o formulă de echipă foarte bună, care ne va da satisfacție“, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.
Partida CSO Filiași – Cetate Deva va fi arbitrată de Mădălin Alexandru Dumitru (Piteşti), ajutat la cele două linii de Cojocaru Andrei Pavel și Viorel Pânzaru (ambii din Braşov). Observatori au fost desemnați Grigore Tomoioaga (Vâlcea) și Ionuț Cusca (Teleorman).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS