13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Serena Williams, eliminată în turul trei de sora Venus

Tenis: Serena Williams, eliminată în turul trei de sora Venus

Revenită în circuit după o pauză de 14 luni (perioada în care a născut o fetiță), Serena Williams nu a avut armele necesare pentru a trece de turul trei de la Indian Wells, faza a competiției unde a fost învinsă de sora Venus, scor 6-3, 6-4, informează Hotnews.
Superioara din punct de vedere fizic și cu o altă încredere dată de meciurile oficiale, Venus a avut nevoie de o ora și 27 de minute pentru a câștiga disputa de pe arena centrală. A fost duelul cu numarul 29 din circuit dintre surorile Williams, Venus ajungând la cota 12 victorii (17 sunt trecute de partea Serenei).
În optimi, Venus o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova (cap de serie numarul 21): 6-3, 6-3 cu Julia Goerges (favorita numarul 12).
Până la Indian Wells, Serena Williams nu mai evoluase în circuitul WTA de la Australian Open (editia din 2017), competiție unde și-a trecut în palmares titlul cu numărul 23 de Grand Slam din carieră.

Ce a spus Serena Williams după înfrangere

„Nu a fost un meci ușor, însa este bine să dispuți meciuri de o astfel de intensitate, chiar dacă nu joc la nivelul la care îmi doresc. Deși nu am mai jucat de peste un an, sunt dezamagită că am pierdut. Nu aș fi jucătoarea care sunt dacă as șpune altceva. Mă așteaptă încă multă muncă, însă știu că pot sa reușesc” – Serena Williams.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS