10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii lui CSO Filiași au împărțit flori în oraș

Jucătorii lui CSO Filiași au împărțit flori în oraș

Staff-ul tehnic și cel administrativ al divizionarei C CSO Filiași au anulat antrenamentul jucătorilor de joi, mai ales că echipa nu are adversar în etapa de sâmbătă, și au făcut o bucurie mare doamnelor și domnișoarelor din oraș. Antrenorul Silviu Lung, președintele Florin Spânu și edilul Ilie Gheorghe Costeluș au fost în fruntea echipei și alături de fotbaliști au oferit flori tuturor reprezentantelor sexului frumos întâlnite pe străzile din Filiași. S-a vizitat totodată și Spitalul Orășenesc, unde fiecare doctoriță, asistentă sau pacientă a primit câte o garoafă din partea reprezentanților CSO Filiași, la final făcându-se și o poză de grup cu cadrele medicale, apoi acțiunea a continuat la Școala Gimnazială și la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu“.
„Anul trecut a fost prima dată când am ieșit împreună cu băieții de la echipa de fotbal și am oferit flori doamnelor și domnișoarelor. A fost o acțiune frumoasă, iar acum o repetăm cu mare drag. Astăzi ne dedicăm din nou doamnelor și domnișoarelor și le oferim din toată inima o floare“, a declarat primarul Ilie Gheorghe Costeluș.
În privința fotbalului, CSO Filiași va sta în runda a 17-a, motiv pentru care conducerea a reușit să stabilească un ultim joc de verificare, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 11.30, pe stadionul „Aripile“ din Craiova, în compania divizionarei D Viitorul Cârcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS