12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu apreciază Universitatea

Edi Iordănescu apreciază Universitatea

Edi Iordănescu, antrenorul formației Astra Giurgiu, prima adversară a Universității Craiova din play-off-ul Ligii I, apreciază echipa lui Devis Mangia, considerând că are șanse la titlul de campioană, însă pornește cu șansa a treia, după CFR Cluj și FCSB.
„Văd o luptă în trei pentru campionat între CFR Cluj, FCSB și Craiova. CFR Cluj mi se pare cea mai echilibrată echipă, cu cele mai puține fluctuații. În schimb, FCSB are fotbaliști extrem de talentați, valoroși, de perspectivă, dar care a arătat jocuri foarte bune și la o săptămână meciuri la polul opus. Văd și Craiova în cursă, pentru că există stabilitate acolo, este un stadion care a creat o emulație extraordinară, plus că echipa stă mult mai bine la nivelul lotului față de anii trecuți. Universitatea este o echipă care are automatisme, dezvoltă viteză, presing, se descurcă pe spații mici, are posibilități tehnice, fizice, tactice, plus un antrenor italian care se află la un anumit nivel deloc de neglijat. Totuși, oltenii au și lacune. S-a văzut asta în meciul cu Timișoara, cu Sepsi și chiar cu Dinamo, deși în ultimul au avut scuze, fiind meci de Cupă“, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.
Universitatea Craiova și Astra Giurgiu se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în prima etapă din play-off-ul Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS