5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Doljenii din C au bătut palma și vor susține un amical

Fotbal / Exclusiv: Doljenii din C au bătut palma și vor susține un amical

Amânarea firească a returului din Liga a III-a i-a determinat pe oficialii celor două reprezentante ale Doljului de la Liga a III-a, CSO Filiași și Universitatea II Craiova, să bată palma pentru un joc amical, ce are menirea să-i țină în priză pe jucătorii lui Silviu Lung, respectiv Corneliu Papură. Confruntarea are loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Aripile”.

Ne prinde bine această amânare, pentru că avem mai mult timp la dispoziție să punem lucrurile la punct și să ne recuperăm jucătorii cu probleme medicale din lot. Ar fi vorba despre Nica și Borhot, dar cu siguranță până la primul meci oficial vor fi toți apți. Pentru prima etapă este suspendat însă Chivu, după cartonașul roșu din ultima etapă. Băieții s-au pregătit toată săptămâna la Filiași, în sală, le-am oferit condiții bune și urmează să intrăm în ”pâine” și acum ei trebuie să dovedească faptul că efortul făcut de club a meritat. Am încredere în băieți, sunt mulți jucători cu experiență, care evoluează de mult timp împreună și sunt convins că o să facem o figură frumoasă în acest retur de campionat și ne vom îndeplini obiectivul, acela de a ne clasa în primele șapte locuri”, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.

 

Omogenitatea, punctul forte

 

Întrebat despre capitolul achiziții, conducătorul doljenilor, care este și reprezentantul cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv al FRF, a spus că politica dusă de clubul său a fost să mențină omogenitatea și să completeze lotul doar cu jucători valoroși și de perspectivă.

Nu am făcut multe achiziții de jucători în această iarnă, pentru că am ținut foarte mult să avem același nucleu, să facem o echipă omogenă și să o pregătim foarte bine pentru campionatul următor. Am cooptat doar patru jucători, dar buni. Unul din ei este Robert Căle, care are experiență mare deși are doar 25 de ani și sunt convins că ne va ajuta foarte mult, și juniorii Laurențiu Roman, Ramon Chiriță și David Stăiculescu, acesta din urmă mai având un an de juniorat și încă doi de jucat la U19 în Liga a III-a. Repet: am așteptări mari pentru retur, mai ales că avem și un antrenor cu experiență, care a pregătit bine echipa”, a punctat Florin Spînu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS