11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași va juca în retur tot pe „Chimia”

Fotbal / CSO Filiași va juca în retur tot pe „Chimia”

Conducerea CSO Filiași a anunțat astăzi că întrerupe activitatea echipei la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj (Stadionul „Aripile” din Craiova) din pricina faptului că programul lui Silviu Lung a fost dat peste cap de nenumărate ori, în funcție de orarul formațiilor clubului Universitatea Craiova, care are prima opțiune în folosirea bazei. CSO Filiași revine pe arena „Chimia” din Ișalnița, urmând să-și dispute acolo ședintele de pregătire și partidele considerate pe teren propriu din returul Ligii a III-a, seria 4.

Datorită faptului că mereu ni se schimba programul, în funcție de antrenamentele echipelor CS Universitatea Craiova, am decis să nu ne mai continuăm activitatea pe stadionul ”Aripile”. De câteva zile Silviu Lung și băieții susțin antrenamentele la stadionul ”Chimia” și tot acolo o să evoluăm și în meciurile oficiale viitoare, până când va fi gata baza sportivă din Filiași. Astăzi am făcut omologarea provizorie a terenului pentru returul campionatului, așa că lucrurile sunt clare”, a declarat președintele CSO Filiași, Florin Spînu.

CSO Filiași ar fi trebuit să susțină astăzi și un joc amical în compania formației Atletic Bradu (locul 8 în C3), dar din cauza vremii nefavorabile a fost anulat. Astfel, în această iarnă, elevii lui Silviu Lung au susținut patru jocuri de verificare, bilanțul fiind următorul: o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu), o remiză (2-2 cu Sporting Roșiori) și două victorii (2-1 cu Academia „Gică Popescu“ U19 și 3-1 cu CS Mioveni II).

CSO Filiași (locul 8 în C4) va susține primul joc oficial din 2018 vineri, 2 martie, în compania echipei gorjene Internațional Bălești (locul 13), întâlnirea fiind programată pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS