14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Bogoi, decis să o salveze pe Pandurii

Adrian Bogoi, decis să o salveze pe Pandurii

Decăderea echipei Pandurii Târgu Jiu îi răscolește pe suporterii gorjeni. Picați în Liga a II-a, după ce înainte cu câțiva ani jucau în Europa și o făceau bine, oltenii și-au propus revenirea în prima ligă imediat, numai că problemele financiare, din care a rezultat insolvența ce s-ar putea transforma în falimentul clubului, s-au reflectat și în evoluția echipei din turul acestui campionat. Pandurii ocupă locul 19 (penultimul), cu doar 18 puncte în 21 de meciuri susținute, iar Adrian Bogoi, antrenor venit la cârma echipei în noiembrie 2017, și-a asumat în această iarnă misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

Obiectivul echipei este clar: menținerea în Liga a II-a. Nu pot să ascund faptul că am contactat mai mulți jucători de care aveam nevoie, cu experiență, dar am rămas cu un lot tânăr, cu care sperăm să ne atingem obiectivul. Din fericire, am reușit acum, pe ultima sută de metri, să mai legitimăm doi jucători, Drilon Cenaj și Cristian Munteanu, și așteptăm cu încredere începutul campionatului. Vom aplica politica pașilor mărunți, iar pe parcurs vom vedea cum stăm, dar eu îmi doresc foarte mult să încheiem în prima jumătate a clasamentului“, a declarat Adrian Bogoi, pentru GdS.

Tehnicianul gorjenilor a pierdut în această iarnă și o serie de jucători importanți, precum golgheterul echipei – Gabriel Dodoi (7 goluri), Rus, Bujor, Djurkovic, Drugă, Homei şi Lung, dar Adrian Bogoi nu se impacientează.

Așa este, au plecat câțiva jucători buni, dar nu vreau să comentez deciziile lor. L-am pierdut pe Gabriel Dodoi, este liber de contract în momentul de față și poate să semneze cu orice echipă, inclusiv cu noi. Dacă revine, este foarte bine, dacă nu, viața merge înainte“, a comentat Bogoi.

 

Dănăricu, principalul marcator în amicale

 

Adrian Bogoi a vorbit cu GdS și despre pregătirea efectuată în această iarnă, menționând că au fost abordate cu atenție toate aspectele. Pandurii Târgu Jiu a susținut șase partide amicale și nu a cunoscut înfrângerea. Gorjenii au bifat cinci victorii, 2-0 cu Internaţional Băleşti (goluri George Tudoran, Bogdan Dănăricu), 1-0 cu CSO Filiaşi (Adrian Șut), 4-0 cu Internaţional Băleşti (Dănăricu, Lemac, Tudoran, Ionică), 1-0 cu Flacăra Horezu (Brian Lemac) și 1-0 cu Şcolar Reșița (Bogdan Dănăricu) și un egal, 1-1, cu Petrolul Bustuchin (Raiciu).

Am pus preț pe tot! Pe pregătirea fizică în mod special, pe rezultatele din amicale, pentru că acestea generează un moral bun, de care avem mare nevoie, dar și pe integrarea jucătorilor noi în echipă, noi cooptând destui tineri cu potențial în ultimul timp. Cred că ne-am ocupat bine de toate problemele. Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile și avem motive să fim optimiști“, a comentat tehnicianul pandurilor.

 

„Sperăm să bifăm victoria cu Metaloglobus“

 

Strategul formației Pandurii a prefațat primul meci din returul campionatului, formația din Târgu Jiu urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Minerul“ din Motru, pe Metaloglobus București.

Sâmbătă începem campionatul și sperăm să bifăm victoria cu Metaloglobus București. Întâlnim o formație bună, bine organizată, care a reușit în această pauză și câteva transferuri importante, și din acest punct de vedere sunt sigur că vom avea parte de un meci disputat. Din păcate, și condițiile atmosferice sunt cele care sunt și mai mult ca sigur la ora meciului vom avea un teren moale la Motru, dar ne dorim foarte mult victoria“, a subliniat Adrian Bogoi.

 

Lotul echipei Pandurii

Portari: Răzvan Stanca, Mihai Moga, Daniel Popescu;
Jucători de câmp: Denis Brînzan, Grigore Turda, Daniel Celea, Alexandru Valentin Vasilescu, Daniel Pîrvulescu, Milenko Skoric, Cristian Raiciu, Bogdan Dănăricu, Brian Lemac, Cosmin Ionică, Alexandru Vodă, Marek Stănilă, Gabriel Măicăneanu, Robert Băjan, Adrian Șut, Andrei Șendroiu, Mihai Maxin, Drilon Cenaj, Cristian Muntean, Mudăvoiu, Dănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS