8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / ASA Târgu Mureş a intrat în faliment şi s-a retras din Liga a II-a

Fotbal / ASA Târgu Mureş a intrat în faliment şi s-a retras din Liga a II-a

Clubul ASA Târgu Mureş a revenit la starea de faliment şi se retrage din campionatul Ligii a II-a, informează liga2.ro. Administratorul vicecampioanei din sezonul 2014-2015 a înştiinţat deja Federaţia Română de Fotbal de soluţia Curţii de Apel Târgu Mureş şi a solicitat dezafilierea.
„Aşa cum vă spuneam şi cum anticipam, a fost respins apelul admnistratorului special, astfel încât reintră în vigoare sentinţa prin care s-a dispus trecerea la faliment. Soluţia este executorie de la pronunţare. Teoretic, mai sunt căi extraordinare de atac, practic, nu cred că se mai poate face absolut nimic şi nici nu cred că va mai face cineva ceva. De lichidarea clubului se ocupă filiala din Bistriţa a societăţii. Din câte ştiu, a fost deja notificată Federaţia Română de Fotbal pentru dezafilierea clubului”, a declarat Claudiu Balog, pentru sursa citată.
Curtea de Apel Târgu Mureş rămâsese în pronunţare cu acest verdict din şedinţa de pe 5 februarie 2018.
În 21 de etape desfăşurate în acest sezon din eșalonul secund, ASA Târgu Mureş a obţinut 9 victorii, 4 egaluri, 8 înfrângeri şi un golaveraj de 40-41, cu cele 31 de puncte acumulate încheind anul 2017 pe locul 8.
Liga a II-a va continua cu 18 echipe dintr-un total de 20, după ce şi Olimpia Satu Mare a fost exclusă. În această situaţie, în 16 din cele 17 etape rămase de disputat până la finalul sezonului, câte două formaţii vor sta şi vor obţine victorii la „masa verde” în fiecare rundă. Returul Ligii a II-a va începe în această săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS