10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni i-au pus gând rău liderului Steaua

Voleibaliștii craioveni i-au pus gând rău liderului Steaua

Echipa SCM-U Craiova, vicecampioana României, va primi sâmbătă (ora 18.00) vizita formaţiei Steaua București. Oaspeții sunt pe primul loc în Divizia A1, cu o singură înfrângere, dar oltenii nu se sperie. Și ei au un singur eșec acasă și vin după o serie de cinci victorii consecutive.

În urmă cu două etape, Born Hohne (dreapta) şi colegii lui au învins campioana Zalău. Acum încearcă să bată şi liderul Steaua.

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor da sâmbătă un nou test important din acest campionat. Elevii lui Dan Pascu vor primi vizita liderului campionatului, Steaua București, de la ora 18.00 (netelevizat), în etapa a 19-a din Divizia A1. Se anunță un meci disputat. Craiova se află pe locul șase în clasament, cu 33 de puncte, dar vine după o serie de cinci victorii consecutive în 2018. Steliștii sunt pe primul loc, cu 50 de puncte, având un singur eșec în acest sezon.
Dan Pascu, antrenorul craiovenilor, ia în calcul doar victoria în jocul de sâmbătă și știe ce ar trebui să facă elevii săi pentru a o obține. „Nu mă sperie nici un adversar, indiferent de buget și faimă! Nu ne așteaptă un meci ușor. Cei de la Steaua demonstrează prin jocul lor puterea pe care o au. Au vreo patru-cinci jucători de anul trecut, adică au continuitate. Sper să continuăm seria jocurilor bune și să câștigăm, chiar dacă plecăm cu șansa a doua. Sunt mulțumit de evoluția echipei, deşi au mai fost câteva sincope la unii, cei care au venit de pe margine au contribuit la victorii. Începem să jucăm ca o echipă. Cu Steaua, dacă vrem să câștigăm, trebuie să jucăm cu dăruire, la sacrificiu“, a spus antrenorul oltean.

Olteanu, indisponibil din cauza unei etorse

Acesta are o problemă de lot serioasă. Răzvan Olteanu s-a accidentat la antrenamentul de miercuri, suferind o entorsă, care îl va ține departe de teren aproape două săptămâni. „Din păcate, aseară, la ultima minge din antrenament, Răzvan Olteanu a făcut o entorsă urâtă și nu cred că va putea juca două săptămâni. Este o pierdere grea, pentru că este poate cel mai bun principal din lot. Sunt convins că aceia care vor intra de pe margine îl vor suplini, dar trebuie să luăm în calcul și acest lucru“, a explicat Pascu.

„Avem nevoie de public“

Dată fiind perioada bună pe care o traversează echipa, tehnicianul de la SCM-U își dorește ca suporterii să vină în număr cât mai mare la Sala Polivalentă, pentru a ajuta jucătorii. „Chiar dacă nu am început foarte bine, am fost serioși, am muncit și rezultatele au apărut. Recunosc că avem nevoie de susținerea publicului, care tot timpul ne-a dus spre victorie“, a mai spus antrenorul Pascu.

Teleleu: Acasă jucăm foarte bine

Unul dintre componenții echipei oltene, Ionuț Teleleu, a punctat în conferința de presă de joi ideea că echipa este pe drumul cel bun, după ce în turul campionatului nu reușea să lege victorii. „Nu am făcut mari schimbări, dar am avut nevoie de timp, să ne cunoaștem mai bine între noi. Suntem în creștere de formă. Și atmosfera în echipă este foarte bună. Vrem să le producem celor de la Steaua a doua înfrângere în acest campionat. Jucăm acasă, unde am pierdut un singur meci, cu Ploiești, și acela la mare luptă. Jucăm foarte bine acasă“, consideră Ionuț Teleleu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS